Anquin’s

Pintura i escultura d’artistes contemporanis.

La galeria d’art Anquin’s va obrir les seves portes l’any 1973 a Reus. Al llarg de 48 anys, la galeria ha presentat exposicions d’una amplia selecció d’artistes contemporanis i d’artistes del segle XX nacionals e internacionals, sent una de les galeries de referència establerta fora de Barcelona.

La galeria d’art Anquin’s va obrir les seves portes l’any 1973, a Reus. Al llarg de 48 anys, la galeria ha presentat exposicions d’una àmplia selecció d’artistes contemporanis i d’artistes del segle XX nacionals i internacionals, i és una de les galeries de referència establerta fora de Barcelona.

Pepita Giner va ser la directora de la galeria de l’any 1973 al 1992. Durant aquests anys va aconseguir consolidar el Saló de Maig, una exposició col·lectiva anual que va reunir a generacions d’artistes, crítics, col·leccionistes i persones rellevants dins el món de la cultura en una gran festa de l’art. D’altra banda, va realitzar una important tasca de promoció i descobriment de joves artistes a través dels Concursos Biennals de Pintura Jove que la galeria va iniciar l’any 1981. Al llarg de tots aquests anys la galeria va incentivar el col·leccionisme a través del fons d’art Caixa d’art, una forma innovadora que permetia accedir al món de l’art a un públic ben ampli.

L’any 1992 la galeria va iniciar una nova etapa sota la direcció de Pepa Quinteiro qui va donar continuïtat als salons de Maig, als concursos de Pintura Jove i al fons d’art. De manera gradual, del 1992 al 2012 la galeria Anquin’s va anar incorporant nous artistes i obrint els seus mercats a través d’internet i de la participació en fires internacionals de prestigi com ara St’art a Estrasburg (França), Art Karlsruhe i Art Fair Colonia (Alemanya) i Artbodensee (Àustria).

La galeria Anquin’s ha estat sempre vinculada a la seva ciutat i al territori. En els seus espais s’han desenvolupat nombroses activitats culturals a més de les exposicions habituals: presentacions de llibres, actuacions musicals, performances, cinema, visites guiades, tallers per a nens, etc. Actualment la galeria ha col·laborat amb el premiat celler Clos Galena en el projecte que uneix l’art i el vi.

L’any 2002 va obrir l’espai Artloft a Reus, on es va realitzar una programació alternativa amb la presentació d’artistes contemporanis consolidats i artistes emergents.

A finals de 2012 la galeria Anquin’s i l’espai Artloft es fusionen. La galeria Anquin’s es trasllada a l’espai del carrer Campoamor, 2, amb la intenció de centrar la seva programació en l’art contemporani i d’incrementar la promoció dels seus artistes en l’àmbit internacional a través de la seva presència en fires i la col·laboració amb galeries europees, així com ampliant el seu àmbit d’actuació a través d’internet amb l’apertura d’una nova web que incorpora comerç electrònic i les xarxes socials. Actualment, la galeria també ofereix serveis d’assessorament, taxació d’obres d’art i encàrrecs personalitzats per a regals d’empresa i particulars.

La galeria Anquin’s pertany al Gremi de Galeries d’Art de Catalunya. La seva directora, Pepa Quinteiro és vocal de la Junta Directiva (va ser vocal de la Junta Directiva al llarg de 10 anys). Amb més de 40 anys d’experiència en el món de l’art, la galeria Anquin’s, encara el futur amb nous projectes internacionals i amb l’objectiu de continuar apostant per la qualitat i la professionalitat.

Directora: Pepa Quintero Giner
Adreça: Campoamor, 2 – 43202 Reus
Horari: dimarts a divendres 11 h-13.30 h 17 h-20 h dissabtes 11 h-13.30 h Tardes visites concertades
Telèfon: +34 666 674 996
eMail: info@anquins.com
Adreça web: anquins.com

Especialitats

Pintura
Escultura
Dibuix

Obra en paper
Fotografia

Artistes

Marta Fàbregas
Beatrice Bizot
Alejandra Caballero
Carlos Díaz
Jesús Curià
Monica Castanys
Coia Ibañez Ferrater
Didier Lourenço
Marta Lafuente
Eva Llorens
Joanpere Massana
Carlos Morago
Àlex Prunés
Alejandro Quincoces
Teresa Riba
Miquel Wert
Benjamín Torcal
Albert Alís
Bea Sarrias
Frank Jensen
David Casals
Fernando Alday
Aurembiaix Sabaté
Isabel Saludes
Jaime De Córdoba
Jordi Pinto
Jordi Sàbat
Josep Moscardó
Kubach & Kropp
Lluc Queralt
Lluís Puiggròs
Maria Perelló
Marta Duran

Modest Almirall
Mónica Subidé
Núria Guinovart
Oriol Texidor
Oliver Roura
Ramon Cornadó
Tatiana Blanqué
Pere Sala
Rui Gomes
Victor Pedra

Antoni Clavé
Modest Cuixart
Jean Baptiste Chereau
Max Ernst
Joan Ponç
Pablo Picasso
Antoni Tàpies
Tharrats
Ramon Aguilar Moré
Joan Capella
Francesc Casademont “Le Vieux”
Magda Folch
Martínez Lozano
Núria Llimona
Paul-cesar Helleu
Benjamin Palencia
Josep Sala
Emília Castañeda