CAGE

Art contemporani i artistes emergents.

CAGE | Contemporary Art Gallery Exhibitions | des del 2016 treballa per promoure, representar i inspirar artistes emergents, guia col·leccionistes d’art i crea un lloc emocionant, així com una plataforma en línia on els artistes que representem poden exhibir i comercialitzar el seu art.

A Barcelona, ​​CAGE Gallery va obrir les seves portes el 2016 és una de les galeries més extenses del centre de la ciutat amb més de 250 m2 de superfície. L’edifici data del 1789 i es va reformar sota la direcció executiva de Vicente Moreno. La galeria inclou dos espais d’exposició, una sala de visualització privada, una oficina, un magatzem i un auditori.

La galeria organitza cada any sis exposicions col·lectives a la ciutat de Barcelona. A més de representar els seus artistes a través dels seus col·leccionistes i aliances en diferents països d’Europa i Amèrica. La galeria selecciona artistes que tenen un potencial de creixement i que tenen obres d’art que realment creen influència. Avaluem acuradament l’obra de l’artista, així com la seva personalitat, actitud i talent. Estudiant els seus èxits i treballs passats, busquem art nou, fresc i únic que es distingeixi de les tendències. Animem els artistes que corren riscos i acullen reptes i el llenguatge visual dels quals mostra un desenvolupament continu i que són molt seriosos a l’hora d’adoptar l’art com a forma de vida.

Director: Vicente Moreno Narváez
Adreça: Cortines, 23, 08003 Barcelona
Horari: dilluns a divendres 9 h-20 h dissabtes 9 h-14 h
Telèfon: (+34) 93 138 58 56 (+34) 615 32 75 15
eMail: pm@cagebcn.com
Adreça web: cagebcn.com

Especialitats

Escultura
Dibuix
Obra en paper

Obra gràfica
Performance