Canals

Art contemporani. Artistes contemporanis catalans.

Canals galeria d’art és la primera galeria de la ciutat de Sant Cugat-Barcelona, creada per Josep Canals el 1973. Des d’un principi s’ha dedicat a la promoció de l’art d’avantguarda i a defensar els interessos de la modernitat, des d’aquesta ciutat del sud d’Europa situada al costat de Barcelona, capital de Catalunya.

La programació d’aquest espai d’art se centra en artistes del segle XX i XXI, i hi destaquen creadors de reconegut prestigi i també joves artistes emergents.

Fins l’any 2020, Canals galeria d’art ha organitzat el certamen artístic Biennal d’Art Contemporani Català, que des de l’any 1977 ha estat un estímul per als joves creadors catalans. Al llarg de la seva història, la galeria ha participat en nombroses fires internacionals: Arco, Madrid; Lineart, Gante (Bèlgica); Interarte, València; Art Jonction, Niça (França); Art London, Londres…

Anteriorment, l’espai estava situat al carrer d’Alfons Sala, 25, i posteriorment es traslladà al carrer de la Creu,16. L’any 2017 la galeria es trasllada a la seva actual seu situada al carrer d’Orient, 24, en una singular casa de poble de l’any 1940, a poca distància del Reial Monestir de Sant Cugat, que està catalogat com a monument nacional dels segles XII i XIII.
La programació expositiva es pot veure a l’espai físic i també a diferents xarxes d’Internet.

Director: Josep Canals
Adreça: Orient, 24, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Horari: dimecres a divendres 17 h-20 h
Telèfon: (+34) 93 675 49 02 (+34) 607 253 998
eMail: infogaleria@canals-art.com
Adreça web: canals-art.com

Especialitats

Pintura
Escultura
Dibuix

Obra en paper
Obra gràfica
Fotografia