Galeria Guntrian

Obra gràfica s. XX

La Galeria Guntrian està dedicada principalment a l’obra gràfica de alguns dels protagonistes més destacats de la modernitat. Els visitants hi podran trobar una exposició en constant renovació d’obres que inclouen litografies, serigrafies i linogravats en sèries numerades realitzades pels principals i més celebrats noms de l’art d’avantguarda. Figures com Alexander Calder, Joan Miró, Robert Indiana, Sonia Delaunay, Gerhard Richter, Pablo Picasso, Victor Vasarely, Antoni Tàpies, Sam Francis, Friedensreich Hundertwasser, entre molts d’altres.

Col·leccionistes neòfits i iniciats trobaran a la Galeria Guntrian una obra de la qual enamorar-se, que serà a més una sòlida inversió. Totes han estat escollides per captivar la mirada sota un criteri únic i coherent, recolzat en un instint de col·leccionista polit durant més de quaranta anys. Cada obra s’ofereix emmarcada amb la manera distintiva de la galeria i acompanyada de la corresponent documentació.

Les portes de la Galeria Guntrian estan obertes per a tothom que, al igual que els seus propietaris, aprecien la visceral bellesa d’algunes d’aquestes poderosíssimes obres artístiques que van ser creades al llarg del segle XX. Cada obra posseeix la seva pròpia història i lloc al cànon de l’art d’aquest segle, ressaltada a més pel coneixement i la sensibilitat que aquesta galeria estarà encantada de compartir amb amants de l’art, inversors i totes aquelles persones amb curiositat i interès.

Directors: Gunter H.J. Heinrich i Solange Ruibal Duarte
Adreça: Muntaner, 217 08036 Barcelona.
Horari: dimarts a divendres: d’11.00 – 14.00 i de 15.00 – 19.00. Dissabte
d’11.00 – 15.00
Telèfon: +34 930 317 481
eMail: info@galeriaguntrian.com
Adreça web: galeriaguntrian.com

Especialitats

Obra gràfica

Obra en paper

 

Sonia Delaunay
Mr. Brainwash
Sam Francis
Maria Helena Vieira da Silva
Friedensreich Hundertwasser
Sol LeWitt
Robert Indiana
Dra. Gindi
Robert Combas
Peter Klasen
Paul van Hoeydonck
Nam June Paik
Mimmo Paladino
Mel Munsen
Martin Bradley
Mark Tobey
Zao Wou-Ki

Kim Ki-Chang
Joan Miró
Jesús Rafael Soto
Helmut Middendorf
Hans Hartung
Erró
Genichiro Inokuma
Eduardo Chillida
Donald Sultan
Chu Teh-Chun
Chu Ko
Cèsar
Carlos Cruz-Diez
Ben Vautier
Arman
Antoni Tàpies