J. Bagot | Ancient Art

En J. BAGOT Arqueologia - Ancient Art, ens dediquem professionalment des de l'any 2005, a la venda d'art antic. Des dels inicis la nostra filosofia ha estat realitzar una cuidada selecció de cada objecte, basant-nos en criteris com la seva bellesa intrínseca, valor estètic i per descomptat, la seva importància històrica.

En J. BAGOT Arqueologia – Ancient Art, ens dediquem professionalment des de l’any 2005, a la venda d’art antic. Des dels inicis la nostra filosofia ha estat realitzar una cuidada selecció de cada objecte, basant-nos en criteris com la seva bellesa intrínseca, valor estètic i per descomptat, la seva importància històrica.

Els amants de l’antiguitat clàssica en la nostra nova galeria, situada en ple centre de Barcelona, podran recrear-se en obres singulars de les cultures grega i romana, àmpliament representades amb escultures de gran format i gots ceràmics, que s’intercalen amb figures i sarcòfags de l’antic Egipte i relleus de Mesopotàmia. A més d’una acurada selecció d’objectes de les cultures Precolombines, del regne de Gandhara i de l’antiga Xina.

Nodrim a col·leccions particulars i institucions públiques de tot el món amb obres d’alta qualitat. És també prioritari per a nosaltres poder atendre a tots els col·leccionistes, d’aquest mode, oferim peces de qualitats museístiques i peces per a col·leccions més modestes, amb la mateixa dedicació i garanties.

Directors: Jaume Bagot i Oriol Carreras
Adreça: Consell de Cent, 321 · 08007, Barcelona
Horari: De dilluns a divendres: 10:0 a 14:00 i de 16:30 a 20:00 h
Telèfon: 93 140 53 26
eMail: info@jbagot.com
Adreça web: jbagot.com

Especialitat

Art Antic

Cultures

Amèrica Precolombina
Antic Egipte
Art Fenici
Bactria
Etrusca
Grècia

Ibèric
Imperi Romà
Islàmic
Orient Pròxim
Prehistòria
Sudan