Sala Nonell | Jorge Alcolea

Jorge Alcolea aposta per la pintura contemporània amb la conservació d'antiguitats i Art Modern, més compromès amb la tradició familiar.

Amb una consolidada trajectòria artística que s’estén des de 1989 fins als nostres dies, la galeria Jorge Alcolea ha estat sempre al servei de la millor pintura moderna i contemporània. En la seva primera etapa, es va dedicar a exposar i donar suport al treball de joves artistes, molts dels quals són avui reconeguts a nivell nacional i internacional, i amb el pas dels anys ha sabut conservar aquest esperit, compaginant una cartera pròpia d’artistes ben afermats amb una especial atenció a les joves promeses de la pintura espanyola.

El cognom Alcolea està lligat a l’art des de 1973, quan Alfonso Alcolea i Teresa Albero van inaugurar la Sala Nonell de Barcelona. Dedicats a l’Art Modern, van mostrar l’obra de Marià Fortuny, André Masson, Grau Sala, Picasso, Juan Gris, Santiago Rusiñol, Joaquin Mir o Ramón Casas des de Nova York a Buenos Aires, ciutats on la galeria tenia seu. Al novembre de 2019, la sala va tornar a inaugurar-se com Jorge Alcolea – Nonell amb l’exposició La caça del faisà, comissariada per Enrique Juncosa.

En l’actualitat, Jorge Alcolea coordina les galeries de Madrid i Barcelona i combina la seva aposta per la pintura contemporània amb la conservació d’antiguitats i Art Modern, més compromès amb la tradició familiar.Jorge Alcolea coordina les galeries de Madrid i Barcelona i combina la seva aposta per la pintura contemporània amb la conservació d’antiguitats i Art Modern, més compromès amb la tradició familiar.

Director: Jorge Alcolea
Adreça: Johann Sebastian Bach, 16 · 08021, Barcelona
Horari: De dilluns a dissabte: 10:30 a 14:30 i de 17:00 a 21:00 h
Telèfon: 93 201 69 11
eMail: barcelona@jorgealcolea.com
Adreça web: jorgealcolea.com

Especialitats

Pintura
Escultura
Dibuix

Obra en paper
Fotografia

Artistes

Alejandra Caballero
Carlos Azañedo
Isabel Ramoneda
Juan Escauriaza
Lídia Masllorens
Mario Pavez

Matías Krahn
Miguel Macaya
Pedro García Villegas
Sílvia Palou
Teresa Calderón