Subex

Art figuratiu actual amb artistes consagrats i emergents.

D’ençà que va obrir les portes, la Galeria Subex ha perseguit el mateix objectiu: divulgar l’art figuratiu d’artistes consagrats i apostar, alhora, per nous talents. Victòria Salom, doctora en història de l’art i propietària de la galeria des de l’any 1973, va decidir anar a contracorrent i atorgar el valor que mereixia el nou realisme; un estil que al llarg del segle XX havia quedat relegat a un segon pla, per l’omnipresència de l’art abstracte.

Durant aquestes quatre dècades, Subex ha representat un espai expositiu per a més de cent artistes.

El resultat de la simbiosi establerta entre Subex i els respectius artistes s’ha traduït en èxit per ambdós costats. Per una banda, Subex s’ha convertit en una de les galeries d’art figuratiu de referència a Barcelona i a tot Catalunya, mentre que artistes com José Berruezo, Jorge Duarte, Comes Busquets o Joan Pujol han consagrat la seva carrera durant el seu pas per la galeria.

Actualment, Subex comença una nova etapa. Des d’octubre de 2015, la galeria ofereix una sèrie de cursos de pintura impartits pels artistes que hi exposen habitualment.

Subex compta amb una ubicació geogràfica privilegiada. Situada al bell mig del centre de Barcelona, concretament al carrer Mallorca, entre dues de les vies més importants de Barcelona: Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, i envoltada d’obres emblemàtiques de Gaudí com La Pedrera o La Casa Batlló.

Directora: Maria Victòria Salom
Adreça: Mallorca, 253, 08008 Barcelona
Horari: dilluns a dissabte 10.30 h-14 h 16.30 h-20.30 h
Telèfon: (+34) 93 215 81 87
eMail: galeriasubex@galeriasubex.com
Adreça web: galeriasubex.com

Especialitats

Pintura
Escultura
Dibuix

Obra en paper

Artistes

Clàudia de Vilafamés
David Salvadó
Elisenda Llonch
F. Rodríguez Ruiz
Francesc Congost Tor
Gaspar Vilà
Gerard Palomeras
J. m. Salichs
Joan Pujol
José Mª Peña

Josep Comes Busquets
Josep Enric Balaguer
Leire Flores
Lucía Gómez Serra
Merche Gaspar caro
Miquel Pescador
Miquel Torrecilla
Montserrat Torras
Tomasa Martín
Xavier Moreno prats