Exposició

Inspirational dreams – Mederic Turay – Solo Show

23 September — 22 October, 2023

Mederic Turay, nascut a la Costa d’Ivori el 1979, ha guanyat prominència com a artista contemporani. El seu recorregut artístic es caracteritza per una fusió d’influències de la seva infància, la seva criança en la cultura urbana nord-americana i les arrels de la seva herència africana. La seva passió per l’art va començar a una edat primerenca, i s’ha convertit en un artista multifacètic que treballa en pintura i escultura.

La seva obra exhibeix colors vibrants i dissenys intricats que captiven els espectadors. El seu procés creatiu es basa en la necessitat de cobrir completament el llenç, i aquest enfocament instintiu connecta les seves experiències personals amb un context cultural i espiritual més ampli. L’art de Mederic teixeix les seves arrels africanes, les influències de l’art urbà i una fascinació pel món invisible.

Les seves pintures sovint presenten detalls intricats que creen una sensació d’interconnexió. Aquests detalls, que recorden un univers quàntic, simbolitzen els aspectes ocults de la realitat. Els personatges de les seves pintures irradien aures i mostren mirades poderoses, representant una comunicació no verbal que transcendeix el temps i la cultura.

Mederic utilitza diverses tècniques, com el collage i la distorsió de la forma, per crear un pont entre el realisme i l’abstracció. Incorpora elements de les arts primeres africanes, com màscares i figures totemiques, per transmetre les dimensions espirituals i sobrenaturals de la seva obra. Les seves peces serveixen com a exploracions de la vida, la mort i la consciència, evocant una perspectiva poètica i filosòfica de l’existència.

Mitjançant el seu procés creatiu, Mederic Turay té com a objectiu capturar l’essència de la complexitat de la vida, entrellaçant narratives personals i temes universals. El seu art és una fusió d’influències, convidant els espectadors a explorar la interacció entre els mons visible i invisible. Les seves obres rendeixen homenatge a la seva herència africana mentre s’endinsen en les tendències artístiques contemporànies.

Més Informació

Dates: 23 de setembre – 22 d’octubre, 2023
Lloc: Carrer Nou 1, 08870 Sitges, Barcelona
Horari: Dilluns-Divendres 11h-14h 18h-20:30h Dissabte 11h-14h 18h-21h Diumenge 11h-14h 17h-20:30h
Telèfon: (+34) 618 35 63 51
eMail: sorella@ooagallery.com
Adreça web: www.ooagallery.com