Membre “Amics del GAC”

Ser membre de GAC significa formar part d’un col·lectiu i un espai de diàleg i col·laboració format per galeries, institucions, centres d’art, curadors, comissaris, consultors i altres professionals que treballen per millorar l’ecosistema de les arts visuals a Catalunya.

 

Membre “Amics del GAC”

Aquest grup de socis va dirigit a persones i col·leccionistes que vulguin donar suport i fomentar les arts visuals a Catalunya.

L’associació va ser fundada el 1978 i va ser la primera associació del sector a Catalunya i també a l’Estat espanyol.

GAC és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu crear un impacte positiu a l’ecosistema de les arts visuals a través del desenvolupament, el suport i la divulgació de les seves galeries d’art, entitats, espais i artistes.

Volem apropar les arts visuals al públic general i desenvolupar projectes i accions de difusió per part dels nostres associats i col·laboradors tant en un àmbit i projecció local i internacional, i contribuir d’aquesta manera al creixement, la millora i el desenvolupament de les galeries i de les arts visuals Catalunya.


  • Accés VIP a tots els esdeveniments i programa GAC.
  • Una obra en paper en edició limitada.
  • Visites guiades per les nostres galeries associades i pels nostres museus i fundacions col·laboradors.
  • Visites a estudis d’artista i a col·leccions privades.

 

Preu: 1000 €/any

 

Envia un email a info@galeriesdecatalunya.org, trucar 93 216 00 03 o si prefereixes pots omplir el formulario a continuació:

O si prefereixes pots omplir el formulari a continuació.