Membre “Galeria”

Ser membre de GAC significa formar part d’un col·lectiu i un espai de diàleg i col·laboració format per galeries, institucions, centres d’art, curadors, comissaris, consultors i altres professionals que treballen per millorar l’ecosistema de les arts visuals a Catalunya. També significa l’acceptació i la implicació dels valors i el codi ètic i les bones pràctiques professionals, així com els beneficis que GAC ofereix als seus membres.

 

Els nostres serveis

Divulgar i difondre

Promoure iniciatives per fer més accessibles les arts visuals al públic general a través de la difusió i la divulgació dels programes dels nostres associats i col·laboradors, així com de les seves activitats.

Preservar i protegir

Donar suport i estímul als nostres associats en les seves tasques culturals i comercials i d’aquesta manera preservar i protegir l’ecosistema de les arts visuals a Catalunya amb l’objectiu de l’excel·lència, la qualitat i les bones pràctiques.

Representar i intermediar

Una veu en constant contacte amb les institucions i les entitats públiques i privades per fer arribar les propostes, els projectes i les necessitats dels nostres associats i col·laboradors.

Col·laborar i connectar

Contribuir a la creació d’una xarxa de treball d’àmbit local i internacional amb entitats i col·laboradors amb valors compartits i oferir un espai de diàleg i suport.

 


Membre “Galeria”

Aquest Membre va dirigit a galeries en funcionament un mínim de tres anys, amb un programa sòlid d’exposicions i activitats, que vulguin formar part de GAC i de la seva xarxa de galeries, curadors, comissaris, consultors i altres professionals que treballen amb les arts visuals a Catalunya.


  • Accés a tots els serveis de GAC.
  • Invitació a la participació en els nostres esdeveniments i programa anual.
  • Incorporació al nostre directori de Membres Galeria.
  • Promocions amb els nostres partners de serveis (hotels, transports, assegurances…).
  • Accés a l’àrea privada.
  • Entrada gratuïta als museus i fundacions de Catalunya (MNAC, MACBA, CCCB, Fundació Joan Miró, Fundació Antoni Tàpies, Espai Guinovart Agramunt, Fundació Palau…).
  • 3 carnets personalitzats de Membre GAC.
  • Newsletter exclusius.

    44 €/mes o 528 €/any

 

Envia un email a info@galeriesdecatalunya.org o trucar 93 216 00 03.

O si prefereixes pots omplir el formulari a continuació.