Col·laboració del GAC amb el Festival de fotografia LUMÍNIC

11 June — 17 July, 2022

Fruit de l’acord de col·laboració entre el GAC i el Festival de fotografia LUMÍNIC, les galeries associades estan convidades a participar d’aquest festival, que es durà a terme del 9 de juny al 17 de juliol.

LUMÍNIC és el festival de fotografia de Sant Cugat del Vallès, que des del 2019 impulsa la fotografia d’autor. Codirigit pels fotògrafs Bernat Millet, Marc Vidal i Amanda Bernal, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat, el programa compta amb exposicions, xerrades, tallers i taules rodones així com la participació d’autors consagrats i emergents, tant nacionals com internacionals. També, LUMÍNIC és una plataforma que treballa tot l’any, generant sinergies amb altres agents culturals per la promoció de la fotografia.

L’any 2021 el festival va rebre la visita de més de 30.000 persones que van fer un recorregut per les sales expositives, places i jardins de la població. Enguany celebrarà la tercera edició i, amb l’ànim d’incentivar el comerç i promocionar els espais artístics de tot el territori que treballen la fotografia, hem signat un acord de col·laboració anual pel qual les galeries associades al GAC estan convidades a participar. Fruit d’aquest acord, durant cada edició el LUMÍNIC:

  • Promocionarà i donarà visibilitat a les exposicions de les galeries d’art que es duguin a terme durant les dates del festival i, durant aquells dies, treballarà el comerç de fotografia a través de la seva web i de la campanya de comunicació online i offline.

Des del GAC valorem molt positivament aquesta col·laboració i confiem que sigui la llavor d’un projecte que, any rere any, es converteixi en un referent del mercat fotogràfic a Catalunya.