Matiz Gallery

Art d'artistes consolidats i emergents, barrejant abstracte amb street-art i molt més.

Benvinguts a Matiz Gallery, situada al cor de Barcelona, a només uns passos del Palau de la Música. La nostra missió és recolzar i promoure la llibertat creativa i el talent d’artistes emergents i consolidats a nivell nacional i internacional.

Creiem fermament que l’art és una expressió fonamental de la humanitat, una forma de comunicació i connexió entre persones, cultures i èpoques. Per aquesta raó, la nostra galeria es compromet a oferir una experiència única i inspiradora per a tots els visitants que decideixin compartir amb nosaltres aquest univers de creació i emoció.

A la nostra galeria, presentem una selecció curada de manera cuidadosa d’obres d’art que abasten diversos estils, disciplines i tècniques. Des de l’art abstracte i figuratiu fins a l’art urbà i les formes més innovadores i avantguardistes, cada peça és una invitació a la contemplació, la reflexió i la sorpresa.

Us convidem a submergir-vos en el nostre món d’art, on podeu descobrir noves perspectives i apreciar la bellesa de l’expressió humana. Veniu i exploreu la nostra col·lecció i experimenteu la màgia de la creativitat i la imaginació de primera mà.

Directora: Ivonne Parra
Adreça: Sant Pere Mes Alt 48 L-1. 08003 Barcelona
Horari: dilluns: de 16:30 – 20:00 h · dimarts a dissabte: d’11:00-14:00 i 16:30-20:00 h . 
Telèfon: 619127581 / 627224864
eMail: m@matizbcn.com
Adreça web: matizbcn.com

Especialitats

Pintura
Escultura
Dibuix

Obra en paper
Fotografia

Artistes

Palma Alvariño
Jordi Artigas
Simon Cruz
Alex Voinea
Carlos Delgado
Rafael Dussan
Alberto Ruiz Villar
Nicolas Cifuentes
Florent Dumortier

Claude Andreini
Irving Ramò
Carmen Carrazquez
Catherine Parra
Pedro Martínez Marin
Simon Sepulveda
Pilar Yanguas
Camila Orozco