Exposició

Andrzej Farfulowski

20 October — 20 November, 2022

Andrzej Farfulowski
Varsòvia, 1980.

Actualment radicat a Barcelona (Espanya). Mai no va tenir educació artística perquè temia perdre més que guanyar. Va fer la seva primera pintura quan va comprar esprai per pintar els mobles de la seva habitació. Va trobar aquest mitjà molt interessant ia partir d’aquell moment l’esprai va dominar completament tota la seva obra. Ha desenvolupat una singular tècnica aplicant la pintura sobre una esponja per aplicar-la sobre el llenç. La pintura en aerosol s’asseca ràpidament, per la qual cosa la precisió i la velocitat són igualment necessàries.

Mai no ha tingut cap idea, concepte o pla per a la seva feina. Des de la seva més tendra infància va pintar principalment retrats utilitzant els mitjans que estaven disponibles en aquell moment.

La seva actitud envers l’art és la mateixa que la seva actitud envers la seva vida. Per explicar-se com a persona pot fer servir el ‘llenguatge’ de l’art i viceversa, pot explicar el seu art usant el ‘llenguatge’ de la seva vida. Ambdues dimensions es regeixen pels mateixos mecanismes basats a enfrontar els mateixos problemes, les mateixes debilitats, les mateixes necessitats, les mateixes pors, els mateixos conflictes, els mateixos desitjos… la mateixa voluntat d’aprendre pels propis mitjans sobre si mateix, tractant de confiar en si mateix, de viure més conscientment i sense por… de trobar la pau, assossec i concòrdia entre elements contradictoris sobre ell.. trobar l’equilibri entre extrems oposats entre si.. trobar sentit, força i bellesa.

“No sé on aniré o on acabaré… Sigui el que sigui, només vull que sigui veritat…”

Més Informació

Dates: 20 d’octubre – 20 de novembre, 2022
Lloc: Passatge del Crèdit, 4, 08002 Barcelona
Horari: dimarts a dissabte 12 h-14 h 15 h-20 h
Telèfon: +34 93 238 97 50
eMail: info@artevistas.eu
Adreça web: artevistas.eu