Exposició

Barcelona Summer Group Show

16 July — 31 August, 2022

20 ARTISTES AFRICANS CONTEMPORANIS QUE NO CONEIXES PERÒ HAURÍES DE CONÈIXER.

L’atractiu i l’originalitat de l’art africà contemporani

“El que és interessant avui, i és vist com un esdeveniment global, és l’auge de l’atractiu de l’art africà contemporani. L’emoció per als africans, especialment els joves artistes africans contemporanis, es veu en el fet que els preus d’aquestes obres d’art són relativament baixos i això és encara un incentiu perquè els joves col·leccionistes se centrin en aquest segment més aviat jove del camp de l’art globalitzat.

Si aprofundim en l’art africà contemporani, ens enfrontem al fet que l’originalitat, la passió i la sensació que l’art és produït pel desig més que pel deure, semblen ser les forces impulsores de les obres produïdes i molt possiblement les raons de l’atractiu. Els joves col·leccionistes interessats en l’art polític i social, i en l’art produït en la part del món que està canviant ràpidament de forma, no han de mirar més enllà”.

ARTISTES EXPOSATS AQUEST ESTIU 2022

ANJEL · BOB-NOSA · BODO FILS BBM · MARION BOEHM · BOUKARÉ BONKOUNGOU · ILÍDIO CANDJA CANDJA · BRUCE CLARKE · PRINCE GALLA GNOHITÉ · FRANCIS MAMPUYA · ONYIS MARTIN · EVANS MBUGUA · FRANKLIN MBUNGU · MÉNÉ · ABDIAS NGATEU · OPEYEMI MATTHEW OLUKOTUN . LARRY OTOO · MOUSTAPHA BAIDI OUMAROU · OLIVIA MAE PENDERGAST · REWA · DAVID THUKU · EMEKA UDEMBA

Més Informació

Dates: 16 de juliol – 31 d’agost, 2022
Lloc: Carrer Nou 1, 08870 Sitges, Barcelona
Horari: Dilluns-Divendres 11h-14h 18h-20:30h Dissabte 11h-14h 18h-21h Diumenge 11h-14h 17h-20:30h
Telèfon: (+34) 618 35 63 51
eMail: sorella@outofafricagallery.com
Website: outofafricagallery.com