Exposició

Corentin Huon de Penanster – Icônes

17 January — 18 February, 2024

Corentin Huon de Penanster, un bretó resident a Barcelona, se descriu a si mateix com a model, escriptor i artista visual. En el seu treball “Icones”, presenta una varietat de perfils femenins amb personalitats marcades.

Cada dona esculpida per Corentin de Penanster es converteix en una icona representativa de la cultura internacional. Encarnen amb orgull els valors socioculturals dels seus respectius països, ja sigui com a cantants, actrius, artistes, coquetes o líders. Decorades amb atributs i envoltades d’objectes simbòlics, aquestes figures afirmen amb elegància i determinació la seva identitat modelada des del seu naixement. Aquestes escultures esdevenen símbols nacionalistes inspiradors, projectant la visió de Corentin a través de les seves paraules manllevades del paper, reinventant així aquestes figures sota una nova llum.

Collages fets en forma d’una composició figurativa colorida amb retalls de revistes, diaris i qualsevol altre suport de paper. Cada obra s’escaneja en alta definició, es retalla i s’imprimeix en plaques de forex.

METADATA-/scanq/scantofile0058.tif

Més Informació

Dates: 26 d’octubre – 26 de novembre, 2023
Lloc: Barra de ferro, 8, 08003 Barcelona
Horari: dimarts a diuemenge 11 h-20 h
Telèfon: +34 93 238 97 50
eMail: info@artevistas.eu
Adreça web: artevistas.eu