Exposició

Desig de natura

30 June — 30 July, 2021

La natura és el fil conductor de l’exposició que s’obre al públic el dia 30 de juny i que és podrà visitar fins al 30 de juliol i també de l’1 al 15 de setembre. El mes d’agost la galeria Anquin’s tanca per vacances.

Participen en la col·lectiva dos nous artistes, l’escultor Jordi Comas, amb unes obres molt poètiques realitzades amb objectes trobats al Cap de Creus, procedents del mar i l’artista basca, Laura Nieto que exposa també per primera vegada a la galeria unes suggerents composicions florals. D’altra banda, l’artista Eva Llorens que havia exposat a la galeria fa uns anys i que des de fa temps viu a Nova Zelanda, ens presenta la seva visió de la flora d’aquest país. Maria Perelló ha escollit les platges com a tema que ens convida a gaudir de l’estiu. Albert Alís s’ha centrat en indrets plens de vegetació i suggerents com els porxos. Josep Moscardó amb una pintura de colors vibrants i un punt de picardia ens fa somriure amb els temes “Mar i festa” i “Al Natural”. Àlex Prunés ens presenta paisatges onírics que ens provoquen estranyesa. Marta Lafuente parteix de les memòries de la infància per evocar sensacions de llibertat a la natura i l’artista Tatiana Blanqué presenta un gran díptic que ens recorda la fragilitat del bosc i la importància de preservar la natura.

Una exposició refrescant que és tota una delícia visitar-la presencialment, encara que també ho podeu fer a la web de la galeria www.anquins.com i a Instagram @anquinsgallery.

Més Informació:

Dates: 30 de juny – 30 de juliol, 2021
Adreça: Campoamor, 2 – 43202 Reus
Horari: dimarts a divendres 11 h-13.30 h 17 h-20 h dissabtes 11 h-13.30 h Tardes visites concertades
Telèfon: +34 666 674 996
eMail: info@anquins.com
Adreça web: anquins.com