Exposició

Dialogue

2—28 February, 2023

El projecte Diplomàcia Cultural, pau, solidaritat, art i diplomàcia neix de la col·laboració amb el consolat alemany a Barcelona, ​​amb la idea de col·laborar amb artistes de diferents nacionalitats per reflexionar junts sobre el paper de l’art, dels artistes en el procés de pau i solidaritat, sobre allò que podem fer junts. El projecte està sota la direcció de Savina Tarsitano amb més de 10 anys d’experiència en aquest sector i com a membre del Parlament Europeu de la cultura i ambaixadora del Tercer Paradís de Michelangelo Pistoletto i Cittadellarte.

La residència en línia i presencial va donar vida a l’exposició “Diàleg”. A més del treball dels artistes convidats, l’exposició també va presentar el projecte Guernica remakings de Nicola Ashmore amb la col·laboració de la Universitat de Brighton, el projecte de pau Kids-Guernica inspirat en l’obra de Picasso, en el marc del 50è aniversari de Picasso, i el projecte del Tercer Paradís de Michelangelo Pistoletto i Cittadellarte per a la participació col·lectiva al projecte.

L’exposició va ser comissariada per Savina Tarsitano i Victoria Tissot. En aquesta ocasió també es van organitzar tallers amb famílies refugiades i nens d’Ucraïna i famílies locals per crear un nou llenç col·laboratiu de Kids-Guernica i Third Paradise.

Més Informació

Dates: 2  – 28 de febrer, 2023
Adreça: Espronceda, 326, Nave 4, 5 & 10 08027 Barcelona.
Horari: De 16:00 a 20:00 h
Telèfon: (+34)
eMail: info@espronceda.net
Adreça web: www.espronceda.net