Exposició

Distributions and Divisions_serie: Between Blach and White

29 October — 30 November, 2022

Patrizia Lohan presenta el 29 d’octubre la seva nova exposició “Distributions and Divisions | Between Black and White” a la Galeria Antoni Pinyol, una mostra que compta amb obra de nova producció.

Tot i tractar-se d’escultura, pel seu material i tridimensionalitat, el seu treball es mou en una fina línea entre aquesta disciplina i la pintura, combinant les dues tècniques per a crear una espècie d’enganyatall, un trompe l’œil de llum que possibilita la reflectivitat del color i la projecció de l’ombra. La seva obra és certament minimalista, i aprofita la puresa del material i les formes per donar protagonisme a l’element lumínic, tant intangible i ignorat com, alhora, omnipresent i necessari, fent que les sensacions que es transmeten a través d’aquestes obres penetrin en la retina de l’espectador i es tradueixin en emocions, estats d’ànim que l’artista intenta transmetre.

Aquesta exposició es compon d’obres fetes a partir del 2019, un any després de guanyar el 26è Premi Telax i d’exposar per primera vegada a la Galeria Antoni Pinyol. El seu treball ha evolucionat i experimentat cap a noves estètiques, distingides principalment per l’ús i la importància del color negre en les seves composicions. Un color que afegeix pes i presència a les peces i també li serveix per a crear un altre tipus de jocs visuals.

L’artista italo-alemanya ha exposat en diverses ocasions a Madrid, Alemanya, Corea del Sud i arreu de Catalunya, on viu actualment.

Més Informació:

Dates: 29 octubre – 30 novembre, 2022
Adreça: Carrer del Vidre, 11, 43201  Reus, Tarragona
Horari: dimarts a divendres 17.30 h-20 h dissabtes: 11.00 h-13.30 h
Telèfon: +34 977 34 10 41
eMail: galeria@antonipinyol.com
Adreça web: antonipinyol.com