Exposició

Eduardo Vega de Seoane “El viento y el alma”

15 September — 29 October, 2022

Presentem la primera exposició individual d’ Eduardo Vega de Seoane a la nostra galeria. El títol de “El viento y el alma” està inspirat en un poema de Luis Cernuda, un detall no menor, ja que si alguna cosa caracteritza a la seva obra es la forta càrrega poètica.

Nascut a Madrid al 1955, deixa els seus estudis a ICADE per, a mitjans dels 70, viure a Dinamarca, Holanda o Suècia, iniciant-se en cinema, teatre, fotografia, pintura… Es llavors quan descobreix que el que de veritat desitja es pintar, torna a Madrid i estudia a l’escola d’art Estudio Arjona. Tot i haver exposat per diverses ciutats espanyoles i europees, aquesta serà la seva primera exposició individual a Barcelona, es por això que, a més dels seus darrers treballs hem seleccionat obres dels darrers 7 anys per a oferir una visió més completa de la seva obra.

Proper a mestres com De Kooning, Dubuffet o Van Velde, la seva pintura estructura composicions a partir d’una personal cal·ligrafia que utilitza con espontaneïtat. Com comenta el propi artista: “quan em poso a pintar les coses sorgeixen d’una manera espontània en la que no existeixen categories, ja que al principi no sabes quin serà el resultat final”.

Més Informació

Dates: 15 de setembre – 29 d’octubre,  2022
Adreça: Consell de Cent, 349, 08007 Barcelona
Horari: dilluns a divendres 10.30 h-14 h 16.30 h-20 h
Telèfon: (+34) 93 215 45 92
eMail: saladalmau@saladalmau.com
Adreça web: saladalmau.com