Exposició

Entramats, de Carmen Anzano

9 February — 5 April, 2023

El projecte “Entramats” de Carmen Anzano, es presenta a la Galeria Atelier de Barcelona a partir del 9 de febrer.

Un conjunt d’obres a mig camí entre la pintura i l’escultura. On els traços són substituïts per fils, o cintes entramades entre si, al voltant d’una tela, perforant un paper o envoltant un bastidor. Per a Carmen Anzano, els fils, les cintes i les trames són una metàfora de l’art i una metàfora de la vida. S’uneixen, se separen, s’entrellacen i al final construeixen un univers únic. És un joc de colors i formes. Un estudi constant de cromatisme i geometria. El resultat final és, no obstant això, un univers ordenat, no existeix el caos ni l’arbitrarietat, només un univers únic teixit de forma harmònica.

En les obres sobre paper, Anzano podem dir que teixeix en els papers les formes geomètriques, que després li serviran per fer les seves obres més escultòriques. Teixir per ella és una forma de treballar l’espai, el volum i fins i tot la llum. Jugar amb materials nous o materials quotidians als quals dona un nou ús, amb la llum i l’absència d’ella, amb l’espai, el ple i el buit, experimentar combinacions diferents i en definitiva crear universos nous i personals.

El treball de Carmen Anzano ens envolta d’optimisme, igual que les cintes envolta de colors cada bastidor. És un treball de gran sensibilitat, que ens entra per la vista i ens arriba a l’ànima.

Més Informació

Dates: 9 de feberer – 15 d’abril,  2023
Adreça: plaça Rovira i Trias, 9, 08024 Barcelona
Horari: dilluns a divendres 10.30 h-14.00 h 17.00 h-20.00 h
Telèfon: (+34) 93 284 61 21
eMail: info@@galeriatelier.com
Adreça web: galeriatelier.com