Exposició

Exposició antològica, Ignacio Gil

14—27 February, 2023

Ningú com Ignacio Gil ha sabut captar la llum. Una llum brillant, que ho impregna tot, llum que va trobar a Eivissa, en les seves petites esglésies de blanques parets, als carrers dels seus pobles poblats de vida; llum que va descobrir en aigües del Mediterrani, impregnades de blaus; llum que va saber descobrir en escenes de mercats andins o en espais oberts del nord d’Africa i en mil llocs diferents, geografies diverses, ell que va ser gran viatger i que pintant va recórrer el món, incapaç de sostreure’s a la bellesa que sabia descobrir en mil ambients diferents.

Va ser mestre indiscutible del millor impressionisme, convertint-se en una fita de la pintura espanyola; amb pinzell àgil, impregnat de vida, de traç múltiple i enèrgic, capaç de descriure el complex amb un toc, posant al servei del seu pinzell l’arc de Sant Martí de la seva paleta magistral, Ignacio Gil va convertir cadascuna de les seves teles en una lliçó de l’art de pintar. La seva obra *transpira al mateix temps frescor i profunditat”.

Magnífica l’exposició antològica, que recollint obres de diferents èpoques d’Ignacio Gil, ara es presenta en aquesta galeria.

Més Informació

Dates: Del 14 al 27 de febrer, 2023
Adreça Barcelona: Pau Claris, 120, 08009 Barcelona
Horari: dilluns a divendres 10 h-14 h 16 h-20 h
Telèfon Barcelona: (+34) 93 238 97 50
eMail: oficina@grup-escola.com
Adreça web: grup-escola.com