Exposició

Festival Lumínic

21 June — 30 July, 2022

Lumínic, arriba a les galeries del GAC amb diferents propostes expositives que s’hi sumen al programa del festival, que té la seu central a Sant Cugat i que ara, de la mà de les Galeries d’Art de Catalunya, s’estén a diferents poblacions catalanes.

En l’edició d’enguany el certamen explora la idea de límit des de diferents punts de vista, a través d’una programació que compta amb artistes consagrats i emergents, tant a escala nacional com internacional.

S’hi podran veure fins a15 exposicions arreu de Sant Cugat en la nova cita fotogràfica que enguany suma esforços amb Galeries d’Art de Catalunya i que portarà el LUMÍNIC a espais expositius de Lleida, Barcelona i Reus.

Et convidem a descobrir el circuit fotogràfic de les galeries d’art!

Espai Cavallers col·labora amb la programació del festival acollint una exposició de fotografia a la nostra Galeria, amb les artistes:

Lídia Vives, Susana Martinez i Viet Ha Tran.

Mostra del 21 de juny al 30 de juliol de 2022 a Espai Cavallers.

Amb aquesta col·laboració, el certamen busca teixir i fer créixer el circuit expositiu fotogràfic arreu de Catalunya, amb la intenció de mantenir i expandir aquest vincle amb projecció a properes edicions.

Mes Informació

Dates: 21 de juny – 30 de juliol, 2022
Lloc: Cavallers 31-33 25002 Lleida
Horari: Dimarts-Divendres 10h-14h 16h-20h
Telèfon: (+34) 629 03 31 50
eMail: galeria@espaicavallers.com
Website: espaicavallers.com