Exposició

Gabriel Ferrater i els artistes de Sant Cugat

1 April — 30 June, 2022

SANT CUGAT, TERRITORI GABRIEL FERRATER

AQUÍ COMENÇA LA LLEGENDA
ANY GABRIEL FERRATER A SANT CUGAT

Exposició col·lectiva amb obres de  Casademont “Le Vieux”, Josep Canals, Pep Codó, Carles Delclaux, Xavier Figueras, Doris Leussler  i Josep Royo.

Obertura presencial i a Instagram https://www.instagram.com/canals_art/

La Generalitat de Catalunya ha declarat aquest any 2022 Any Gabriel Ferrater, ja que enguany fa cent anys del naixement del poeta a Reus i cinquanta de la seva mort a Sant Cugat, el dia 27 d’abril. 

Aquest espai d’art fa un record d’aquells anys i de com va incidir la presència de Gabriel Ferrater en els joves vilatans que el varen conèixer. En l’actual exposició, aquest espai d’art dona a conèixer el Ferrater més santcugatenc i la seva relació amb els artistes santcugatencs dels anys seixanta i principis dels setanta. Canals Galeria d’Art exposa una mostra d’obres dels artistes locals que han tingut alguna relació amb el poeta.  Donem a conèixer el poeta, professor, i amic dels joves creadors.

A l’exposició “Gabriel Ferrater i els artistes de Sant Cugat” hi participen: Casademont Le Vieux, docent i pintor. Josep Canals, galerista i promotor cultural. Pep Codó, escultor. Carles Delclaux, pintor i tapisser. Xavier Figueras, Catedràtic de Dibuix i Pintura i director de l’ESCRBCC. Doris Leussler, que va treballar al Centre de Restauració de la Generalitat i professora de l’ESCRBCC i Josep Royo, tapisser.

Així mateix, amb la mostra volem destacar el Gabriel Ferrater crític d’art i pintor, vessants seves menys conegudes aquestes.

Com a galeria d’art, ens sumem a l’Any Gabriel Ferrater, tot recordant la implicació del poeta en el món de la Cultura i de la crítica d’art.

Els santcugatencs dels anys seixanta que ens vàrem relacionar amb ell volem donar a conèixer el Ferrater que ens parla de cultura i sensibilitats, tot animant els joves artistes, molts d’ells ara reconeguts, com Josep Royo, Doris Leussler, Pep Codó, Josep Canals, Carles Delclaux, entre d’altres.

Més Informació

Dates: 1 d’abril – 30 de juny, 2022
Lloc: Orient, 24, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Horari: dimecres a divendres 17 h-20 h
Telèfon: (+34) 93 675 49 02 (+34) 607 253 998
eMail: infogaleria@canals-art.com
Website: canals-art.com