Exposició

Hi havia una vegada

14 January — 17 April, 2021

Com va escriure Philip Pullman —Astrid Lindgren Memorial Award 2005— per al desè aniversari de la creació del premi en 2012:

“Els nens necessiten art i històries i poemes i música tant com necessiten amor, aliment, aire fresc i jocs. Si no dónes aliment a un nen, el dany es fa visible de seguida. Si no li deixes que respiri aire fresc i jugui, el dany també es fa visible, però no tan de pressa. Si no li dónes amor, el dany pot ser que no es faci visible durant anys, però serà permanent.

Però si no li dónes a un nen art, contes, poemes i música, el mal no és tan fàcil de veure. Però el dany serà aquí. […] És cert que algunes persones creixen sense trobar-se mai amb cap mena d’art i són perfectament felices […].

Però unes altres, en algun moment de la seva infantesa o la seva joventut, tal vegada fins i tot en la seva vellesa, es troben amb alguna cosa que mai havien somiat […] un poema, la música d’un piano o el cartell d’una pintura que els commou. […] Alguna cosa que, sense saber-ho, necessitaven.”

 

L’exposició, la primera d’una sèrie dedicada als nens, els ofereix l’oportunitat d’acostar-se a l’art a través d’una selecció de dibuixos, gravats, fotografies, escultures i joguines.

La recopilació inclou obres de Frederic Amat, Eduardo Arroyo, Mario Avati, Stephanie Blake, Joan Brossa, Júlia Carrió, Català Roca, La Chunga, Estrada, Ramiro Fernández Saus, Elvira Gaspar, Francisco de Goya, Hernández Pijuan, Lluís Hortalà, Isao, Béla Kádár, Antoni Llena, Macaparana, Alicia Marsans, Luis Marsans, Joan Miró, Pablo Picasso, Fidel Sclavo, Saul Steinberg y Joaquim Sunyer.

Més Informació

Dates: 14 de gener – 17 d’abril de 2021
Lloc: Aribau 34, 08011 Barcelona
Horari: Dimarts a divendres de 10.30h a 14h i de 16.30h a 20h – Dissabtes de 10.30h a 14h.
Més informació: a34.es