Exposició

Lau Peray: Al cap del carrer

25 March — 6 May, 2023

Lau Peray Guix presenta el 25 de març la seva nova exposició “AL CAP DEL CARRER” a la Galeria Antoni Pinyol, una mostra que compta amb un recull de fotografies al llarg del temps.

Al Lau li agrada fotografiar fragments de la vida quotidiana i moure’s entre la gent gairebé com si no hi fos. La majoria de les seves fotografies pertanyen al gènere conegut com a Fotografia de carrer (Street Photography) que es caracteritza per ser una fotografia espontània, sense cap planificació prèvia ni cap preparació en el moment de fer-la i que pretén mostrar l’essència humana en el seu entorn sense que sigui necessària la presència de persones a la imatge, però sí la seva empremta. Pretèn explicar una història i/o transmetre una emoció. És conscient que no controla el que passa al seu voltant, però si passa alguna cosa, li agrada capturar-la.

Embelleix el que per uns altres ulls és vulgar. La seva mirada amable amb el món li permet destacar l’encant del que fotografia. Es relaciona amb les persones i les integra al paisatge amb un criteri fotogràfic molt personal.

Al llarg de la seva vida ha fet també Paisatge (rural, urbà, humà), fotografia de teatre de petit format (titelles, teatre d’objectes), retrat, (pel llibre Hi eren, hi són. 75 anys de Ciutat), i en alguna ocasió, fotografia de l’àmbit sanitari (hospitalari) de Catalunya, on viu actualment.

Més Informació:

Dates: 25 de març – 6 de maig, 2023
Adreça: Carrer del Vidre, 11, 43201  Reus, Tarragona
Horari: dimarts a divendres 17.30 h-20 h dissabtes: 11.00 h-13.30 h
Telèfon: +34 977 34 10 41
eMail: galeria@antonipinyol.com
Adreça web: antonipinyol.com