Exposició

Love and Nature

4—29 June, 2024

Love and Nature, la nova exposició de l’Espai Cavallers, acull les obres de l’artista nigerià Tomiwa Arobieke. Presentem un tipus d’art no habitual, un art africà que es mou en la intersecció de la tradició i la modernitat, redefinint el relat d’Àfrica des d’una perspectiva postcolonial.

El fet de poder mostrar aquestes obres en un context occidental ens permet entendre d’una forma molt pròpia, real i no-esbiaixada l’agència i la narrativa d’una part d’Àfrica.

Tomiwa Arobieke és un artista visual de creacions captivadores i evocadores. Nascut a l’estat d’Ogun a Nigèria, actualment viu i treballa a la ciutat d’Ibadan. Va estudiar Science Laboratory Technology al Politècnic d’Ibadan, però va descobrir la seva passió per l’art i va emprendre un camí que l’ha consolidat en l’escena artística.
L’art d’en Tomiwa explora les construccions i relacions humanes, oferint als espectadors una finestra cap a l’interior dels seus personatges i de les seves emocions. En les obres hi podem apreciar una narrativa captivadora i un reflex del viatge personal del mateix Tomiwa i de la manera que té de percebre el món.

Més Informació

Dates: 4– 29 de juny 2024
Lloc: Cavallers 31-33 25002 Lleida
Horari: Dimarts-Divendres 10h-14h 16h-20h
Telèfon: (+34) 629 03 31 50
eMail: galeria@espaicavallers.com
Website: espaicavallers.com