Exposició

Mercè Humedas Parés

28 February — 13 March, 2023

Graduada en Arts i Oficis en la especialitat de pintura. Més de vint-i-cinc anys de carrera professional. Exposicions tant col•lectives com individuals per tot el territori espanyol i també a França, Rússia, Bèlgica i Emirats Àrabs. Premiada en nombrosos certàmens de pintura nacionals, destacant últimament, el premi Gredos 2019 (Àvila) i el premi Diego de Losada 2021 (Zamora). I més de dos-cents setanta premis en concursos de pintura ràpida. Te obra en Ajuntaments, Institucions, Museus i col·leccions privades.

“L’oblit i la llum marquen l’obra de Mercé Humedas Parés. Aquesta pintora lleidatana recita de manera constant, en la seva producció plàstica, la lleugeresa de les hores, la inconsistència de la realitat que es dilueix en el ball del temps.Són reiteratius en la seva pintura els llibres sense ús, ignorats, amuntegats, inservibles. Plecs i toms, posseïdors de memòries, històries, fantasies, anhels… És un treball interessant, de profund calat metafísic, marcat per la melancolia de la llum, tíbia, tímida, que acompanya la solitud de les estades.

Mercé Húmedas mostra una obra de laboriosa composició, amb un marcat dibuix, i colors sòlids que contenen la seva intensitat. Uneix tècnica i intel·ligència en cadascuna de les seves peces, les quals generen un estat de reflexió, meditació davant la insubstancialitat de la memòria, sent la llum testimoni permanent de la seva combustió.

Aquesta artista posseeix una dilatada carrera de premis i reconeixements, a més d’una experiència extensa. Ha aconseguit la fórmula perfecta per a agradar al públic.”

Francisco Bautista Toledo
Crític d’art

Més Informació

Dates: Del 28 de febrer al 13 de març, 2023
Adreça Barcelona: Pau Claris, 120, 08009 Barcelona
Horari: dilluns a divendres 10 h-14 h 16 h-20 h
Telèfon Barcelona: (+34) 93 238 97 50
eMail: oficina@grup-escola.com
Adreça web: grup-escola.com