Exposició

OBJECTS In the Bauhaus Kitchen

7 October — 3 December, 2021

“In the Bauhaus Kitchen” neix a partir d’un assaig de Nicolas Fox Weber per a celebrar el centenari de la Bauhaus l’any 2019. El projecte, comissariat per Elsa Yranzo i Sebastián Alberdi, reuneix a 60 creatius de Barcelona provinents de diferents disciplines com l’arquitectura, la música, el disseny o l’artesania, i exploren, de manera col·laborativa, les interseccions entre art, disseny i gastronomia emulant els mateixos processos que en el seu dia van definir Albers i Klee, membres de l’escola Bauhaus.

El resultat va ser un sopar performatiu al pavelló Mies van der Rohe d’on van sorgir una sèrie d’objectes i utensilis que van contribuir a viure una experiència gastronòmica única.

Ara, i per primera vegada, es mostraran al públic peces inèdites com la forquilla dissenyada per Antoni Yranzo, un pa i la seva pala de Daniel Jordà i Jordi Canudas, gots i porró per Ferran Collado i César Cánovas, suports per a plats de Sanna Völker i Helena Carbó, i de Goula Figuera i Xavi Morón, o les peces del menú per estudi Hey, entre d’altres.

Es projectarà l’extraordinari film del director Joan Simó que va documentar tot el projecte.

Més Informació

Dates: 7 d’octubre – 3 de desembre,  2021
Adreça: La Rambla 13O, principal 08002 Barcelona
Horari: només cita prèvia.
Telèfon: (+34) 669 918 023
eMail: info@illiacions.com
Adreça web: illiacions.com