Exposició

Oli Berg: Super Natural

4 February — 18 March, 2023

Oli Berg presenta el 4 de febrer la seva nova exposició “SUPER NATURAL” en la Galeria Antoni Pinyol, una obra que compta amb les seves últimes produccions.

L’obra de Oli Berg té la naturalesa i el paisatge com a referència fonamental. Aquesta reivindicació del medi natural té una dimensió que en l’obra de Berg, és captivadora colorista i profunda.

Les escultures monocromàtiques de colors purs i pintures que combinen formes i tons brillants ens acosten al pop i la celebració d’una naturalesa íntima que és, al mateix temps, un homenatge a l’exuberància i al poder natural. És un paisatge personal, on s’uneixen els elements que componen aquest món en el seu conjunt: flors, arbres, muntanyes, rius, mars… i que es presenten en aquesta exposició com a metàfora de la diversitat de l’ésser humà.

Els materials que donen forma a les obres són l’acrílic sobre tela i les escultures realitzades en materials com a acer, alumini i ceràmica. Les superfícies brillants emfatitzen aquest caràcter personal del jardí que presenta Oli Berg.

Oli Berg està graduada en l’Acadèmia de Belles arts d’Ucraïna i la Universitat BAU de Barcelona, Espanya i ha participat en la Biennal Internacional d’Art BACOS (2016), la Biennal Internacional d’Art de Florència (2017) i en nombroses exposicions a Madrid, Seoúl, Nova York i Barcelona, on treballa i resideix.

Més Informació:

Dates: 4 de febrer 2023
Adreça: Carrer del Vidre, 11, 43201  Reus, Tarragona
Horari: dimarts a divendres 17.30 h-20 h dissabtes: 11.00 h-13.30 h
Telèfon: +34 977 34 10 41
eMail: galeria@antonipinyol.com
Adreça web: antonipinyol.com