Exposició

Panoràmiques

5—28 February, 2022

Panoràmiques, exposició col·lectiva d’obra gràfica com a proposta de la galeria Espai Cavallers per acostar l’espectador al fascinant món del gravat.

La mostra es podrà veure des del dia 5 al 28 de febrer de 2022

Es tracta d’una mostra amb la selecció de quasi una trentena d’obres dels artistes:

Xano Armenter, Miquel Barceló, Sergi Barnils, Lita Cabellut, Eduardo Chillida, Dalí, Guinovart, Àngel Jové, Antonio López, Didier Lourenço, Antoni Llena, Man Ray, Javier Mariscal, Lídia Masllorens, Joanpere Massana, Joan Miró, Jaume Plensa, Julio Vaquero, Josep Vallribera, josep Maria Subirachs, Magí Puig, Antoni Tàpies, Manolo Valdés, Joan Hernández Pijuan, Pablo Picasso.

A través d’aquests treballs podem endinsar-nos en un recorregut per l’univers de l’obra gràfica, ja que la selecció de peces abarca des de les tècniques més tradicionals a les més modernes, essent una selecció molt heterogènia i dinàmica pel que fa a tècnica., procediment i llenguatge.

Molts artistes utilitzen el gravat com un mitjà d’experimentació i innovació, investigant les diverses possibilitats que aporta l’artista en les seves creacions plàstiques.

Amb aquesta exposició es vol fer visible la gran riquesa d’obres de l’art gràfic. Hi són representades les principals tècniques del gravat com l’aiguafort, aiguatinta, la litografia, la serigrafia, la xilografia i la reproducció digital.

És una invitació a fer un viatge al voltant de les inquietuds artístiques i d’experimentació dels artistes amb aquest llenguatge artístic.

Per a més informació sobre l’exposició Panoramiques, a la galeria Espai Cavallers.

Mes Informació

Dates: 5 – 28 febrer  2022
Lloc: Cavallers 31-33 25002 Lleida
Horari: Dimarts-Divendres 10h-14h 16h-20h
Telèfon: (+34) 629 03 31 50
eMail: galeria@espaicavallers.com
Website: espaicavallers.com