Exposició

Poptears

9 April — 14 May, 2022

Narcís GIRONELL presenta les seves pintures a la galeria espaiGdart de Terrassa. L’exposició POPTEARS s’obre aquest dissabte 9 d’abril, però s’inaugurarà el dissabte 23, dia de Sant Jordi a les 19h i es podrà visitar fins el 14 de maig.

El projecte POPTEARS consta de l’exposició de pintures i la presentació del llibre il·lustrat amb imatges d’algunes de les obres exposades, per part del seu cosí Martí Gironell, escriptor i periodista. 

Narcís Gironell Nascut el 1969 a Beuda (Girona), va estudiar a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja i a l’escola de Disseny i Art Eina de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria ha treballat en diferents disciplines: pintura, escultura, fotografia, instal·lació.

Gironell és un artista d’àmplia i reconeguda trajectòria que disposa d’un registre propi que s’inspira en el pop, la iconografia publicitària, l’imaginari cinematogràfic, la cultura urbana, l’estètica japonesa, les narracions populars, etc. El resultat són unes obres d’aparença feliç i lluent, un univers acolorit i luxós amb un rerefons molt més irònic, sinistre i crític del que pot semblar a primera vista. En conjunt podríem parlar d’un arxiu visual de la societat contemporània amb els seus tics consumistes, les seves promeses continues, els seus clixés de perfecció i benestar. Totes aquestes imatges seductores i artificioses amaguen però, la doble moral que permet llegir la innocència, la bellesa i la perfecció com una promesa de quelcom més carnal i obscur.

Més Informació

Dates: 9 d’abril – 14 de maig, 2022
Adreça: la Palla, 10, 08221 Terrassa, Barcelona
Horari: dilluns a divendres 10 h-14 h 16 h-20 h
Telèfon: (+34) 93 780 62 28 (+34) 609 95 59 98
eMail: susanna@espaigdart.com
Adreça web: espaigdart.com