Exposició

POPTEARS

8—30 October, 2021

Són alliberadores de tensions, de sentiments, d’angoixes. Trobo que és molt injust que gairebé sempre els atorguem un component negatiu, a les llàgrimes.

Sí que és cert que sovint acompanyen processos dolorosos, de pèrdua, de mals moments.

Ara, també és veritat que se’n vessen de plaer, de riure, d’emoció… Un cop apareixen, però, tenen el do miraculós, gairebé màgic, de netejar, d’aplanar el camí i de fer-nos veure més clar què hem de fer o cap on hem d’anar.

Ningú plora per una llàgrima. És una paradoxa però és ben cert. I sap greu que ningú lamenti la seva desaparició quan és precisament, gràcies a les llàgrimes, que ens sentim molt millor. 

Un cop hem plorat, ens sentim alliberats d’un pes que no ens deixava avançar. Una vegada hem plorat, hi veiem més clar per poder afrontar el que hagi de venir després d’aquell tràngol o del daltabaix que ens ha afligit. 

Les llàgrimes, doncs, tenen aquesta capacitat guaridora. De rentar, de netejar l’ànima.

Amb aquesta voluntat d’homenatjar-les, de distingir-les, hem fet aquest Pop TearsTreaty ó Tractat de llàgrimes pop no pas amb cap voluntat acadèmica ni d’estudi, però sí amb el desig que us permeti veure-les d’una altra manera. 

En tant que l’art ens ha d’ajudar a interpretar la vida, els relats i les pintures que integren aquest catàleg, aquesta exposició no té cap altra més intenció que oferir-vos una visió que afavoreixi una sintonia diferent, una altra relació amb aquestes diverses llàgrimes que se’ns poden manifestar al llarg de la nostra vida i que ens ajudi a dispensar-los el tracte que realment es mereixen.

Mes Informació

Dates: del 8 al 30 d’octubre, 2021
Lloc: Cavallers 31-33 25002 Lleida
Horari: Dimarts-Divendres 10h-14h 16h-20h
Telèfon: (+34) 629 03 31 50
eMail: galeria@espaicavallers.com
Website: espaicavallers.com