Exposició

ROCA RECICLA Curated by Andreu Carulla

7 October 2021 — 14 January 2022

El Celler de Can Roca, tres cops guardonat millor restaurant del món, va endegar fa uns anys Roca Recicla, iniciativa pionera en el sector que pretén reduir els residus generats mitjançant l’ús del disseny.

Andreu Carulla, dissenyador industrial col·laborador habitual del Celler, ha estat investigant i desenvolupant diferents solucions per donar sortida a aquests materials en forma d’objectes funcionals.

Run Design, estudi de disseny gràfic, va ser guardonat amb tres premis Laus per la gràfica d’aquest projecte.

A Il·lacions es presentaran les diferents línies de treball de Roca Recicla, com els vasos de vidre provinents de les ampolles del restaurant i produïts a La Masia (el centre I+D del Celler), les sèries de Carulla RR2, seients realitzats amb poliestirè expandit provinent de les caixes per transportar aliment, i RR4 elegants bosses fetes amb plàstic per a la cocció al buit, i també l’última proposta de tauletes construïdes amb fragments d’ampolles reciclades a l’estil terratzo.

L’estudi RUN suma a la proposta unes samarretes estampades amb porexpan, els cartells guanyadors del Laus i l’enginyosa gràfica de l’exposició.

Més Informació

Dates: 7 d’octubre 2021 – 14 de gener  2022
Adreça: La Rambla 13O, principal 08002 Barcelona
Horari: només cita prèvia.
Telèfon: (+34) 669 918 023
eMail: info@illiacions.com
Adreça web: illiacions.com