Exposició

Sandra Partera – Lapsus i Senderi

20 June — 21 July, 2024

En aquesta nova sèrie de treballs, la Sandra, s’endinsa en una nova reflexió que incorpora la dicotomia del lapsus i el senderi. El lapsus -l’error que es manifesta involuntàriament- confrontat amb el senderi -capacitat de seny i raó- ens situa en un espai en tensió, entre l’abandonament i l’autodomini. Abandonar-se a l’error i seguir-lo fins al final o dominar-lo i recuperar el camí prèviament decidit.

No obstant, aviat veurem que no és tan fàcil identificar l’error ni allò que és encertat: caure en el lapsus o en el senderi és qüestió de perspectiva.

Aquesta ambivalència es manifesta al llarg de l’exposició a través de les obres dels llenços d’horitzons multicolors contraposades amb les escultures dels “Bitxos”, criatures que fins ara habitaven reclosos dins l’espai de la tela i que, ara, l’abandonen definitivament per assolir una presència, en mida i volum, insospitada.

Sense deixar enrere el seu un univers expressiu, ple de color i lliure de regles, que recupera de la mirada desacomplexada i imaginativa pròpia de la infància, la Sandra Partera ens presenta una exposició que no defuig el conflicte ni la reflexió, proposant un espai per a l’acceptació de l’error i la transformació que això comporta.

Què és què a “Lapsus i senderi” serà tasca de cadascú decidir-ho.

Més Informació

Dates: 20 de juny – 21 de juliol, 2024
Lloc: Barra de ferro, 8, 08003 Barcelona
Horari: dimarts a diuemenge 11 h-20 h
Telèfon: +34 93 238 97 50
eMail: info@artevistas.eu
Adreça web: artevistas.eu