Exposició

Transició

2—30 May, 2023

Carlos Delgado pinta en viu a la galeria Matiz

L’artista Carlos Delgado estarà pintant en viu a la galeria Matiz cada dia a partir del 2 de maig. A més, el divendres 5 i 12 de maig es duran a terme reunions culturals amb l’artista, en què es farà un apropament al procés artístic. La residència artística culminarà amb un vernissatge el 18 de maig, on s’exposarà el resultat de la feina. L’exposició de les obres estarà oberta al públic fins al 30 de maig.
Les pintures de Delgado són una abstracció dels records personals, barrejant l’oli en pinzellades grans i obertes, utilitzant una àmplia varietat de colors. El dinamisme i la vitalitat de l’artista converteix el moment de pintar en una performance artística. Amb moviments breus crea un canvi sobtat de to i expressió, d’un canvi buit a una composició captivant.
En un enfocament personal TRANSICIÓ, el nom d’aquesta residència i exposició representa el retorn de Delgado a les seves arrels i records del camp colombià.

Carlos Delgado

És un artista abstracte contemporani colombo-canadenc amb reconeixement mundial Carlos ha guanyat diversos premis d’art de la Toronto Arts Foundation, el Toronto Arts Council i el Canada Arts Council, i ha estat artista resident a la Power Plant Contemporary Art Gallery de Toronto.

La seva obra és present en col·leccions privades de tot el món, incloent els Estats Units, Canadà, Espanya, Alemanya, Regne Unit i molts altres països. Amb exposicions col·lectives i individuals a Canadà, Colòmbia, Suècia, França i Rússia.

Més Informació

Dates: 2 de maig – 30 de maig, 2023
Adreça: Sant Pere Mes Alt 48 L-1. 08003 Barcelona
Horari: dilluns: de 16:30 – 20:00 h · dimarts a dissabte: d’11:00-14:00 i 16:30-20:00 h . 
Telèfon: 619127581 / 627224864
eMail: m@matizbcn.com
Adreça web: matizbcn.com