Exposició

#universfemení

5 March — 10 April, 2021

Cada vegada més estem assistint a la incorporació definitiva de les dones al mon del treball en tota la seva amplitud, també la inversió dels percentatges de gènere a les universitats, on les dones han passat a ser majoria com a estudiants, doctores i docents, i el mateix succeix en les disciplines artístiques.

Malgrat això s’ha constatat que en l’àmbit de la creació la visibilitat de la dona és encara francament minoritaria. Cal preguntar-se en quina mida la representació d’homes i dones creadores respon avui a la realitat que es viu al carrer, fruit del progrés de segles.

Tenim la certesa que un sistema de l’art, a l’igual que un sistema cultural, només és saludable si és plural, i que la diversitat artística és l’únic camí per aconseguir un sistema de l’art plural

Tampoc podem oblidar que ara mateix el món de l’art (i el de la cultura en general) està immers en un procés d’obligada transformació que l’empeny cap a nous mecanismes de participació i noves relacions amb els ciutadans i les ciutadanes.

La galeria Espai Cavallers, aprofitant el context del dia Interncional de la Dona Treballadora, amb aquesta exposició pretén potenciar la visibilitat del talent i la producción artística de dones artistes i creadores que, encara que ja són molt representatives i reconegudes en el panormana artístic actual de l’art contemporani.

Artistes: Sònia Alins, Tatiana Blanqué, Lita Cabellut, Marta Fabregas, Carme Magem, Lídia Masllorens,
Margarita Morey, Aurembiaix Sabaté

Mes Informació

Dates: 5 de març– 10 d’abril de 2021
Lloc: Cavallers 31-33 25002 Lleida
Horari: Dimarts-Divendres 10h-14h 16h-20h
Telèfon: (+34) 629 03 31 50
eMail: galeria@espaicavallers.com
Website: espaicavallers.com