Exposició

VESTIGIS de Josep Vila Capdevila

7—30 April, 2021

El 7 d’abril, vam presentar a la Sala Gran de la galeria Il·lacions l’exposició Vestigis de Josep Vila Capdevila, fundador d’Aparentment, es podrà visitar fins al dia 30 d’abril.

La col·lecció Vestigis té una implicació material i emocional amb la memòria. L’autor la contextualitza en una atmosfera postapocalíptica on els vestigis utilitzats ens duen a un futur d’esperança, abocant-nos a una reflexió sobre el pas del temps.

En aquest escenari distòpic, es crea un punt de trobada entre el passat i el futur, entre la decadència i l’avantguarda, on materials com el marbre o el formigó juguen amb el ferro i el vidre, mobles utilitaris d’una bellesa imperfecta.

SOBRE JOSEP VILA CAPDEVILA
Fundador i Cap de Disseny d’Aparentmet, Josep Vila és un polifacètic dissenyador industrial que ha estat vinculat al món de la moda, la publicitat, el fotoperiodisme i inclús, la música.
El 2012, va llançar la seva primera col·lecció d’objectes, Marblelous, que va tenir una gran acollida nacional i internacional. Des de llavors, ha seguit una línia de disseny entorn de l’experimentació i la innovació, treballant amb materials nobles, robusts i duradors. Objectes d’autor atemporals i sofisticats que aposten per la fabricació i producció local.

Més informació:

Dates: 7d’abril – 30 d’abril, 2021
Adreça: Rosselló 231, 2-2 08008 Barcelona
Horari: només cita prèvia.
Telèfon: (+34) 669 918 023
eMail: info@illiacions.com
Adreça web: illiacions.com