Exposició

Xavi Mira – Causación

4 May — 4 June, 2023

Causació: relació que s’estableix entre la causa i l’efecte, per la qual se suposa que, si la causa és present, l’efecte seguirà amb tota certesa.

“Veig art cada vegada que miro, cada vegada que penso… Represento en les meves teles les sensacions que em sorprenen primera vista.”

En aquesta exposició s’exploren les emocions, les casualitats i l’oníric que en la seva combinació creen una experiència visual única i impactant. Xavi Mira ha buscat capturar l’essència dels somnis del món surrealista i fantàstic. Explora amb símbols i metàfores els límits de la creativitat.
Cada obra d’art és el resultat d’una sèrie de decisions preses per l’artista, però també està influenciada per factors externs que estan fora del seu control. Algunes obres d’art presenten línies i formes que semblen haver sorgit per accident, mentre que unes altres exploren la complexitat del subconscient humà submergint a l’espectador en els mons imaginaris.

Causació presenta una varietat de temes que reflecteixen la diversitat de l’experiència humana i la bellesa que pot sorgir de l’inesperat.

Més Informació

Dates: 4 de maig – 4 de juny, 2023
Lloc: Passatge del Crèdit, 4, 08002 Barcelona
Horari: dimarts a dissabte 12 h-14 h 15 h-20 h
Telèfon: +34 93 238 97 50
eMail: info@artevistas.eu
Adreça web: artevistas.eu