Exposició

Amb veu de dona

15 March — 4 May, 2024

L’Anquins presenta la seva propera exposició amb escultures de Béatrice Bizot i Teresa Riba, fotografies intervingudes de Marta Fàbregas, i les pintures de Tatiana Blanqué, Núria Guinovart, Coia Ibáñez Ferrater, Jordina Orbañanos, Francesca Poza i Aurembiaix Sabaté. Nou artistes que a través de les seves obres parlen del que les mou, pensen o senten.

Com senyala Montse Frisach al catàleg de l’exposició, “les dones han vist sempre com al seu art no se’l tractava de la mateixa manera. Amb veu de dona posa de manifest que no hi ha gèneres, tècniques ni materials majors ni menors, que les dones parlen sense prejudicis dels temes que els toquen directament o que encara hi ha malauradament molta memòria de les dones per recuperar perquè sinó seria impossible avançar amb dignitat.”

L’exposició està plena de colors, formes, referències i realitats diverses. Obres alegres, obres reflexives, en moviment o estàtiques. Pintures, escultures i fotografies creades per artistes que comparteixen un ingredient comú: fer-se visibles i mostrar la seva feina.

Més Informació:

Dates: 15 de març – 4 de maig, 2024
Adreça: Campoamor, 2 – 43202 Reus
Horari: dimarts a divendres 11 h-13.30 h 17 h-20 h dissabtes 11 h-13.30 h Tardes visites concertades
Telèfon: +34 666 674 996
eMail: info@anquins.com
Adreça web: anquins.com