Exposició

Carlos Nadal. La joia de viure

2 October — 30 November, 2023

Carlos Nadal (1917-1998) il·luminà el segle XX amb les seves esplèndides obres fauvistes. Residint en diferents ciutats inspiradores i explorant diversos racons del món, la seva obra és testimoni del seu gran coneixement en representar l’essència única de cada espai.

Aquesta exposició titulada “Carlos Nadal. La joia de viure” és una retrospectiva que mostra els temes principals que caracteritzen l’obra de l’artista: interiors, marines, teatres i paisatges. Aquests es presenten a la galeria amb una notable continuïtat de color i a través de pinzellades plenes de vitalitat, que conviden a gaudir de les teles i de la vida.

Tot i que Nadal no va pertànyer directament al grup fauvista, és evident que la seva obra també comparteix els mateixos conceptes de la joie de vivre. Transmet optimisme a través dels seus colors vius, els quals dominen la llum de les seves teles. No obstant això, aquests mateixos colors tenen la capacitat de transportar els espais il·lustrats a un univers diferent. En comptes de revelar la realitat del món, Nadal ens convida a explorar una realitat alternativa centrada en els plaers de la vida.

En aquesta ocasió, la galeria es transforma en un espai plagat de color, on es reflecteixen les perspectives úniques del pintor, així com les seves diverses travessies pel món.

Més Informació

Dates: 2 d’octubre – 30 de novembre de 2023
Direcció: Enric Granados, 47, 08008 Barcelona
Horari: Dilluns a divendres: 10:30h a 19:30h · Dissabte: 11:00h a 19:00h
Telèfon: (+34) 93 272 02 09 (+34) 607 89 55 86
eMail: galeria@galeriajordipascual.com
Adressa web: galeriajordipascual.com