Exposició

Col·lectiva: Jean Marie Appriou, Tomás Saraceno i Aaron Young

16 September — 30 November, 2021

© Photography by Studio Tomás Saraceno, 2017

En aquesta exposició presentem les obres de tres artistes joves amb una trajectòria internacional consolidada, les seves obres estan a les col·leccions dels principals museus arreu del mon.

© Photography by Studio Tomás Saraceno, 2017

Les escultures figuratives en alumini fos de Jean Marie Appriou són molt gestuals i l’acabat arrugat suggereixen moviment constant, les formes accentuades amb línies marcades amb els dits que quasi semblen pinzellades. El resultat final són escultures sense polir ni pintar, que mostren la brutalitat de les marques originaries de la fundació que resten intactes.

Les escultures geomètriques de Tomás Saraceno “ Mirror Clouds” relacionades amb el seu projecte “Air-Port-City/Cloud City” per conseguir una ciutat aèrea sostenible, estan formades per diferents mòduls geomètrics assemblats de metall, amb panels de mirall i corda de polièster. Aquestes escultures -núvols estan suspeses al espai penjades per diferentes punts del sostre.

Aaron Young pinta panells d’alumini amb capes de pintura de diferents colors. Els panells d’alumini s’instalen al terra, i un motorista dona gas al mateix temps que frena mentres va fent cercles. Les rodes derrapan i aixequen les capes de pintura, amb l’escalfor les rodes de goma es calenten i la goma es fundeix. Part d’aquesta goma fosa es queda incrustada als panells. El motorista va fent una pintura al atzar. Despres l’artista selecciona els panells que li agraden més i monta les obres. El resultat són pintures escultòriques molt matèriques.

Mes Informació

Dates: 16 de setembre – 30 de novembre,  2021
Adreça: Camp d’en Vidal, 16, local 2, 08021 Barcelona
Horari: dilluns a dijous 10 h-20 h divendres 10 h-19 h
Telèfon: (+34) 93 467 54 99
eMail: lorenaruizdevilla@mac.com
Adreça web: lorenaruizdevilla.com