Exposició

El Port de Barcelona i Més Enllà

23 May — 24 July, 2024

Història del Port de Barcelona i la costa catalana. Són gairebé mig centenar d’obres que abasten un ventall temporal des de finals del segle XIX fins a les realitzades per a aquesta mostra el 2024.

L’exhibició ofereix un recorregut per gairebé mig centenar d’obres, la majoria pictòriques, des del 1880 fins al 2024. S’han utilitzat els tres espais expositius de la galeria, de manera que el visitant descobrirà la planta principal dedicada al Port de Barcelona, amb obres que els artistes internacionals María Corte, Manu Algueró i Heath Rasmussen han creat ex professo per a aquest projecte. Així mateix, l’evolució i l’aspecte del port es reflecteix a través d’artistes que són tot un referent a la Història de l’Art com Ramon Casas, Lola Anglada, Laureà Barrau, Eliseu Meifren, Modest Urgell, Joan Roig Soler, Carlos Vázquez i també el britànic John Hassall.

Les altres dues sales estan dedicades a la Costa catalana i aquells espais que van servir d’inspiració per a aquella generació de grans mestres de finals del segle XIX fins a mitjans del segle XX. Per tant, les marines de Cadaqués mereixen un protagonisme destacat, encara que no només es mostren obres de la mítica població, també s’hi reflecteixen localitats amb especial tradició marinera com Venècia, Nova York, Sitges, Palma de Mallorca, Lloret de Mar, Montgat, Mataró , Tarragona, Tamarit i una inusual escena de Bangkok.

Més Informació

Dates: 23 de maig – 24 de juliol, 2024
Adreça: Consell de Cent, 331, 08007 Barcelona
Horari: dilluns a dissabte, 10 h-14 h 16 h-20 h
Telèfon: (+34) 93 488 19 22
eMail: info@gothsland.com
Adreça web: gothsland.com