Exposició

Joel-Peter Witkin

7 September — 6 October, 2023

La galeria Imaginart porta a Barcelona les fotografies de Joel-Peter Witkin (Nova York, 1939). Amb una obra que no deixa indiferent a ningú, es caracteritza per abordar temes com la mort, el sexe i el dolor. És conegut per fotografiar cadàvers, parts del cos desmembrades i persones que viuen
amb varietats físiques allunyades de la normativitat. A partir de la recreació de pintures i escenes clàssiques de la Història de l’Art, busca elogiar i honrar els cossos que històricament s’han considerat ominosos.
Les seves obres es poden trobar a col·leccions tan destacades com el Museum of Modern Art de Nova York, el J. Paul Getty Museum de Los Angeles, la National Gallery de Washington, D.C., el Victoria and Albert Museum de Londres i el Centre Georges Pompidou de París. L’any 1988 el Centro de Arte Reina Sofia li va dedicar la mostra antològica més completa que se li ha fet mai. Tot i obtenir un gran reconeixement internacional, al llarg de la seva carrera l’artista ha estat àmpliament criticat i censurat.

Més Informació

Dates: 7 de setembre – 6 d’octubre, 2023
Lloc: Avinguda Diagonal 432, 08037 Barcelona
Horari: Dilluns-Divendres 10h-14h 16h-20h
Telèfon: (+34) 93 241 22 40
eMail: info@imaginart-gallery.com
Website: imaginart-gallery.com