Exposició

Rui Gomes. Paradoxes del temps

26 January — 2 March, 2024

RUI GOMES (Portugal, 1973) inaugura l’exposició PARADOXES DEL TEMPS amb les seves obres més recents a la galeria Anquins.
RUI GOMES va ser el guanyador del XII Concurs de Pintura Jove organitzat per Anquins l’any 2008 i des d’aleshores, l’artista ha realitzat varies individuals a la galeria i forma part dels seus artistes habituals.
Llicenciat en Belles Arts i especialitzat en pintura, Rui Gomes ens porta imatges per observar, fer volar la imaginació i impulsar la creativitat de qui les mira.
Com ens explica Ramon Sargatal en el text del catàleg editat per l’exposició
“… l’obra pictòrica de Rui Gomes és una invitació a parlar-ne tot contemplant-la en companyia, una exhortació a tancar el cercle comunicatiu paraula – imatge – paraula. Ell llegeix un conte — ja sigui la faula principesca apresa a la infància, el pensament aombrat d’un Poe mistèric o les vivències meravelloses de totes les Alícies que volten pel món— i el reinterpreta amb la paleta i els pinzells. Tot s’il•lumina! Rui Gomes no respon a res, sinó que formula noves qüestions amb un cromatisme que de vegades és de tisora implacable, retalladora de realitats, i altres vegades de llaminadura que les endolceix. Són els colors rutilants de la seva Bisbal empordanesa. Són els tons melangiosos del seu ponent lusità…”

Més Informació:

Dates: 26 de gener – 2 de març, 2024
Adreça: Campoamor, 2 – 43202 Reus
Horari: dimarts a divendres 11 h-13.30 h 17 h-20 h dissabtes 11 h-13.30 h Tardes visites concertades
Telèfon: +34 666 674 996
eMail: info@anquins.com
Adreça web: anquins.com