Exposició

Soupe by Elsa Yranzo

7—30 October, 2021

“Soupe” és una instal·lació participativa que convida a la reflexió sobre la importància de la invenció de la sopa. Gràcies a el disseny d’aquest líquid es va desenvolupar el nostre cervell, la nostra intel·ligència, el llenguatge, la cultura, la societat, les ciutats … La sopa és un dels primers dissenys gastronòmics que va canviar totalment la forma en què ens relacionem, fem i som. Amb la sopa comença la història de la humanitat!

Elsa Yranzo és food designer amb estudi a Barcelona, ​​dissenya, crea i comissaria experiències sensorials i artístiques amb aliments per a marques, empreses i institucions, també té un paper com a docent en diferents universitats del nostre país divulgant conceptes relacionats amb el food design i el food art.

Amb aquest afany de trobar, investigar i promoure nous links entre els aliments i les persones, Elsa va començar a treballar amb els aliments com a material de creació, ha treballat amb la Sal per a Iberia i la Madrid Design Week o amb el sucre per al Windows Art Circuit de Poblenou. Ara proposa explicar la importància i el gran valor històric que ha tingut el brou o la sopa per a la humanitat.

Més Informació

Dates: 7 – 30 d’octubre, 2021
Adreça: La Rambla 13O, principal 08002 Barcelona
Horari: només cita prèvia.
Telèfon: (+34) 669 918 023
eMail: info@illiacions.com
Adreça web: illiacions.com